Obecnie nie mamy wybranego produktu, ale mamy podobne, które mogą Ciebie zainteresować
Nóż do porcjowania Pro 21 cm
558,90 zł
cena netto: 454,39 zł
darmowa dostawa
Produkt obecnie niedostępny
E-mail dedykowany dla zamówień hurtowych: hurt@seltrade.pl
- Stalowe ostrze
- Długość ostrza: 21 cm
- Rączka: Stal nierdzewna
- Wyprodukowany w Japonii
Oferowane przez nas noże pochodzą wyłącznie z Japonii a kuźnia Fujitora (producent noży Tojiro) jest uznawana za jedną z pięciu najlepszych w tym kraju. Firma ta opatentowała własną metodę skuwania stali za co zostali wyróżnieni m.in. przez Departament Handlu i Przemysłu tego kraju.
Seria wyjątkowo ostrych, trzy warstwowych noży Japońskiej marki Tojiro. Klingę tworzy kompozycja stali nierdzewnej o twardości 60HRC. Rękojeść natomiast została tak zaprojektowana, aby nóż nie wyślizgiwał się z mokrej dłoni.
Nóż ten jest przeznaczony do krojenia drobiu, pieczeni, szynki itp. po ugotowaniu lub upieczeniu. Ostrze jest znacznie węższe i cieńsze od tradycyjnych noży, przez co można ciąć przez całą grubość bardziej płynnie i dokładnie, podczas gdy grubszy nóż klinuje się i szarpie mięso.
Ostrze: Wysokiej jakości, trzy warstwowa stal nierdzewna: Rdzeń - VG-10 okuty stalą SUS410
Długość ostrza: 21 cm
Produkt posiada certyfikat CE, spełnia wszelkie niezbędne wymogi oraz przepisy, a także został dopuszczony do obrotu na terytorium RP. Kraj pochodzenia: Chiny
Cechy produktu
Nóż do porcjowania Pro 21 cm
Rodzaj ostrza
Stalowe
Twardość ostrza
60+/-1 HRC
Długość ostrza [cm]
21
Rączka
Stal nierdzewna
Opinie o produkcie
Dostawa i płatność
Zapytaj o produkt