Japoński nóż Szefa Tojiro High Powder R-2 21cm
Prezentujemy Państwo najwyższej jakości japoński nóż Szefa Kuchni z serii Tojiro High Powder R-2 o długości ostrza 21cm. Ma on niezwykle wszechstronne zastosowanie - idealnie sprawdzi się w krojeniu, cięciu, szatkowaniu czy plastrowaniu wszelkich produktów spożywczych.
- Wysokiej jakości japoński nóż Szefa Kuchni.
- Dwustronny szlif symetryczny.
- Wszechstronne zastosowanie - do krojenia, szatkowania, cięcia, plastrowania.
- Idealny na prezent.
- Duża klinga.
- Niezwykle wszechstronny, precyzyjny.
Oferujemy specjalistyczny nóż z serii Tojiro High Powder R-2 wykonany z najwyższej jakości stali proszkowej, która charakteryzuje się doskonałą wytrzymałością. Prezentowane przez nas noże pochodzą z Japonii i pozwolą na użytkowanie ich przez długie lata zachowując niezwykłą ostrość. Konstrukcja noży sprawia, że idealnie dopasowują się do dłoni i są w użytkowaniu niezwykle wygodne. Cechują się niezwykłą twardością i ostrością. Ich ostrzenie jest niezwykle proste. Noże Tojiro zyskują uznanie wśród najwybitniejszych szefów kuchni na całym świecie.
Seria High Powder R-2 charakteryzuje się czarną, stabilną i niezwykle wygodną rączką (eco wood) oraz wysokiej jakości wykonaniem.
Zachwyci ona wszystkich zwolenników minimalistycznego designu.
Stal proszkowa o niewykłej twardości na poziomie 64 HRC +/- 1.
Prezentowany produkt znajdzie szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki niemu krojenie, cięcie, plastrowanie czy szatkowanie przeróżnych produktów spożywczych nie będzie żadnym problemem.
Noże z serii High Powder R-2 są doceniane przez słynnych kucharzy na całym świecie, ale jednocześnie są najlepszym wyborem na start przygody z profesjonalnymi nożami japońskimi. Nóż zapakowany jest w eleganckie, oryginalne opakowanie, dzięki czemu idealnie sprawdzi się na prezent.
Noży nie należy myć w zmywarce ani narażać na wysoką temperaturę.